Friday, January 9, 2009

pe cer >>> emma masuk hospital … huuuuu

korg knl emma??? … haha … bkn kak emma n/p kediaman jpp tu labtop aku daaa … nama dia emma … hehe … kenapa emma … sbb jenama nye emachines … heheh so nama manja nye emma … =p

huuuu … emma sakit kot … asyik restart je … akak aku sruh format … aku mn la tau … so aku pn mintak tlg pd yg pakar (pakar ke???) … tp pe hal ntah … x leh nk format … igt kn problem pd cd or cd driver … tp ble dikaji2 balik … menurut pakar … mybe hardisk corrupt … huh … serius ke tu??? … mmg serius coz emma langsung x boleh on … huhu …

atas nasihat pakar … emma aku bw ke acer center kt Times Square … aku pn 1st time gi sana … gi dgn yg pakar la …sblm gi … kitorg check emma nye warranty dlu … aku pn x pasti ada warranty lag ke x coz labtop ni kn hadiah … so kitorg call 1800-88-1918 … hehe … jeng jeng jeng … thank God … warranty emma ada lg till this Nov … =p

kt acer center … x de pape pon … biasa je … tp ramai org la … aku nye no 1059 … masa tu br 1042 … so … yg pakar ajak mkn dulu … gi loa melantak … aku mkn nasi goring nenas … huh … hampeh … x sedap langsung lg sedap nasi goreng yg akak2 aku buat … alamak … rindu bak nye nasi goring bawang putih … yummmmmm …

tiba giliran … pakar pon cerita la pe sakit emma kt staff situ … aku nk ckp pe pn aku x tau sbnr nye … so aku diam je la … btw … nk puji la staff kt kaunter aku tu … sgt mesra … hehe …

emma dikuarantin … menurut staff tu … dlm seminggu … oh emma … huhu … ble dh siap dia akan call … so wait n see je la ye …


to akak jia … sume nye free … so don’t worry ok …=p …


1 comment:

jijin said...

emma???
kah kah kah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails