Sunday, January 2, 2011

pe cer >>> baru nak update di tahun baru... award???

sory...
lama x update lepas balik Jerteh beberapa minggu yg lalu...
beberapa minggu yg lalu ke tahun lepas lebih sesuai.. heheh
sbb skrg kan dah masuk tahun baru

iye ek...
lupa pulak nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2011...
semoga tahun ini lebih bermakna buat kita semua...

okeh...
aku kan gi jerteh utk melawat adik angkat aku yg sakit...
tp...
simpan dulu pasal cerita aku kt Jerteh...

ni aku nak cerita pasal aku dapat award...
huhu
setahun lebih dapat berblogging
inilah award pertama yg aku terima drpd rakan blogger

haha
award ni aku terima daripada Diah Rodzi

Beautiful Blogger Award...
haha
beauty ke????
=P

hehe
x la beauty mana pon...
well blog ni aku wat mcm diary umum aku...
so nk tau beauty ke x aku...
baca la blog ni...
hehe

btw...
ada gak yg beberapa perkara yg perlu dilakukan selepas menerima award ni...
pe igt free2 je ke???
haha

1. make a cute thanks and wishes to the person who gave you this award
haha... xde lain nk ckp la... tq to cik diha rodzi dgn blog nye bicara hati semalam... hehe... saya dh follow blog anda... anda bila lagi... (boleh???..) hahaha

2. spread the award to 15 bloggers whom you think their blog are totally awesome :

1) Aminah Amin Hopes Is Harapan (sbb blog dia pon ala-ala blog aku... diary umum... hehe)

2) Hisman Smilemyfta (coz dlm blog dia mcm2 ada... meriah gitu... =)

3) Nurul Si Lampu Neon (pon sbb mcm2 ada... aku sgt suka post masak2 dia... hehe)

4) Haziq Kirimaru On Board (haha... layout blog dia nice... melayu asli gitu=D)

5) Haiqal Karl (haaaaa... ni aku suka baca cerita pasal gi makan2... jalan2... n gambar dlm blog ni pon cantek2... )

6) Kimi Kimisai (suka cerita2 pendek n kadang2 ada puisi lagi... nice..)

7) Ust Azril Gulai Kawah (haha.. ni sbb ada banyak info pasal bola... lalalala)

8) Zaiyanah Reiko dan Satellit (bergosip + fesyen... hehe)

10) Mint Adzmin Adenin (blogger muda yg semakin banyak idea utk meng"post"...)

11) Mama Azie Nur Kasih Azizah (Lec aku yg masih sempat berblog walaupon bz... tabik!!!!)

12) Meeze Coretan Meeze (ha... sbb blog dia ni fakta... banyak info pasal OKU terutamanya OKU pekak)

13) Fizee 13th Playground ( sbb utama... gambar dlm blog sangat3 cantekkkk=D)

14) Abg Shah Bicara Seni (hehe... dia pernah ajar aku menari dulu... dlm blog ni banyak info2 ttg kebudayaan mcm tarian n teater... i like...)

15) Nadia Nut (sbb blog dia la aku buat blog... hehehe)

3. tell 7 interesting truths about yourself :
1) emmmm pandai menari tarian tradisional... hehehe
2) emmmm ada suara yg kuat gila... hahaha
3) boleh sign language dgn agak baik... =)
4) suka makan sushi Jaya Jusco...
5) ssh nk minum air sbb selalu je lupa... (boleh????... =P)
6) boleh la nyanyi sikit2... =)
7) Single =)

sekian...
tq banyak2...

sory la lambat bagi respond bout this award...
=)

pe pon terima kasih lah atas penganugerahan award ini...

salam 1 Malaysia...

=)

2 comments:

Amieynna Amin said...

haha.. ada nama aku tu..
thanks2..

MinT said...

tq abg am~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails