Friday, January 7, 2011

pe cer >>> Gambar paling Comel...

ya...
join secara x sengaja...

hehe
sebenarnye saja bukak blog ezan idma utk check mana la tau result contest peace dh kuar...
hehe

tp belum kuar lagi...
xpe... take your time...
pilih yg terbaik...
hehe

dan tetiba terbaca la contest ni...
emmm
gambar paling comel....

haha
tiba2 rasa comel pulak...
tu yg nak join gak
=P

syarat2 nye:

1. Tulis 1 entri pasal contest ni..( CONTEST GAMBAR PALING COMEL )...
hantar 1 je gambar...dlm gmbar 2 min. sorg max 3 orang..tp semua org dlm gmbr 2 msti buat mimik muke yang comel lote..mcm yang niza bgtw kat ats 2 ye.. >>> done... hehe


2. letak gambar niza kat atas 2 dlm entri dgn side bar ( link kan ) >>> pon dah


3. follow blog niza (senang utk korg taw klu niza update pape) >>> juga sudah...


4. tag 3 orang kawan. >>> dah jugak


5. da join tglkan komen anda dkt entri ni >>> beres


6. tarikh tutup 19 febuari 2011


pesanan penaja: "hadiah misteri menanti 3 pemenang..dan mungkin akan ditambah bergantung kepada penyertaan...hihi...
"

menarik... hehe

gambar comel aku???
haha

comel ke???
comel la...
haha
tangan mengikut bentuk cermin mata masing2...
sambil muka tersenyum gumbira
haha

gambar ni masa jamuan kelas ni...
5 thn belajar
sekali je buat jamuan
hahaha

comel kan kami...
lalalalala
siapa dlm gambar???
yg duduk baju putih tu achik, baju maroon tu amai... aku??? tu yg kt belakang...
hehe

so terima kasih la cik niza sbb buat contest ni...
hehe

nk join???
klik banner di atas ye...

okeh...
nak tag:
1) achik kirimaru sbb gambar dia pon ada... hehe
2) aminah hope is harapan sbb dia mmg comel
3) zaiyanah satellit bintang2 sbb dia pernah jadi model... x kan xde gambar comel kot... haha

sekian...

4 comments:

nIEza AniEyZa.... said...

thnaks join..gud luck :)

hysman said...

itu tak comel..
itu memek muka tgh skodeng org mandi..
hahaha

noramsein said...

man... mana ko tau??? ko slalu ngendap ek??? hahah... xpe... asal org nye cumellll... haha

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

woooo skodeng yerrrr.... hambik ko penumbuk sorang sebijik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails