Friday, January 7, 2011

pe cer >>> GIVEAWAY EDY : AWAK BUSUK!

Salam 1Malaysia...

haha
menarik...
memang menarik...
=)

mcm tau2 je...
minyak wangi one drop perfume aku dah abis sekotak...
hahaha
bukak2 blog...
aku telah di tag oleh Hysman smilemyta utk join benda ni...
haha



GIVEAWAY EDY : AWAK BUSUK!

ya... nama nye pon dah menarik...
memang menarik...
kalau ada rezeki...
leh dpt perfume...
insyaAllah...

=)

apa yg perlu aku buat ialah:

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini) >>> dah!!!

2. Jadi follower blog ini... >>> dah!!!

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu... >>> pon dah... siap bgtau kt Fb lagi... hehe

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni... >>> jap lagi... tunggu post ni siap...hehe

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

pesanan penganjur:
"Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011"

=)

okay...
nak tag:
1) Mint Adzmin (sbb dia suka hadiah....*suka ke???...)
2) Nurul Neo (sbb dia suka wangi2 ni kan kan???.... *ada ke yg suka busuk??? heheh)

nak join??? click kt banner tu ye...

tq to Mr Daniel Zaidi... nak baca blog beliau??? ini dia
DANIELZAIDI.BLOGSPOT.COM

emmmm teruja nk dapat perfume original... haha... ye la... selama ni pon mana mampukan nk beli yg ori...
*dapat ke???
insyaAllah...

3 comments:

E.d.Y said...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

noramsein said...

insyaAllah.... tq=)

butterflyana said...

Good Luck!
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails