Wednesday, December 9, 2009

pe cer >>> wanna's post...emm berdebar pulak rasa...


emmm aku tergerak nk wat post ni ble terbaca post kt blog wanna.
dia dh dpt tau posting mn.
untung dia.
posting sek dpn umah je.
jln kaki sampai.
haha

itu yg membuatkan aku berdebar
haha
posting
aku sedar
walaupon aku ni amek masalah pendengaran
tp x semestinya ke sek pekak
mungkin ke mslh pembelajaran...
atau ke buta...
atau mungkin juga mengajar kelas normal.

emmm
bia difikir2...
klu lh x dpt sek pekak...
rasa membazir plak belajar 4 thn...

tp bila difikir2 kn semula
aku x kesah la
pekak ke
buta ke
masalah pmblajaran ke
or even normal sekali pon
aku redha je
dh rezeki aku kt situ kn
tugas nye sma gak
mendidik...

pasal sek...
aku lebih suka ke sek kg...
sek bandar bdk2 nye lain macam sket la
haha
x kesah la
sek kurang murid pon boleh
hehe

tu sebab klu leh aku x mo posting jb wlu pon kg kt jb
nk je aku ke sabah / sarawak...
bab duit mmg masyuk
tp ble bab lain2 cam keluarga, klu de kecemasan ke...
huuuu
haru biru dibuat nye

ntah la
lg setahun je nk abis
lg setahun aku akan bergelar guru sepenuhnya
tp aku x tau nk mengajar apa
haha
kelakar kn???
bkn aku je
tnya la kwn2 aku yg lain
comfirm semua nya sama
klu x maksud nye diorg tipu
haha

tp xpe
aku yakin
pengalaman yg bakal aku tempuhi
akan menjadikan aku guru seperti guru2 aku
haha

tinggal setahun
cukupkah untuk aku membuat pelbagai keputusan
emmmmmm

btw...
gud luck la kpd senior2 aku...
bdk2 uom yg akn posting thn depan
=p

4 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

Xkisah la mana Am, janji mengajar..
Setiap hari dpt pahala bg ilmu kat anak murid..
Pahala xputus sampai dalam kubur tau!
Tp POjie gak xde rezeki nk jadi cikgu..
Xpela klo kne ajar kelas normal, buat tusyen bahasa isyarat sama POjie la yer so xla sesia belajar 4 tahun tuh!

waNNa_eXess said...

pergi sabah serawak!!!

gaji 4K++ yeahhh!!!

cam aku depan rumah je..hahaha...

kimisai said...

Am ko aku rase kat labuan kot..hahaha

noramsein said...

haha...aku nk je ke sabah srwk...tp tu la...x dpt restu famly lak...haha...x kesah la mn2...

kimi: ye...kita akan mengajar sek yg sama...sbb ko akn ke pend khas nnt...haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails