Saturday, December 27, 2008

pe cer >>> rambut panjang masa cuti utk Im =p

imnie farhana (gambar kt sebelah ni) ... slh sorg my lovely and sweety classmate aku kt college (kipas je ... hehe) ... sbuk suruh aku bela rmbut pnjang ... haha ... rambut aku ni klu bela panjang cam sabut kelapa dh ... silap2 boleh jd sarang tebuan ... tp aku bela la gak ... maybe x panjang bg korg tp ckup pnjang and merimas kn bg aku...


ni la antara gmbr aku rambut panjang ... x la panjang sgt ... tp spt mn yg aku mention kt atas ... cukup panjang and merimas kn aku ... akhir nya pd suatu malam ... jeng ...jeng ... jeng ...

aku mintak tolong akak ipar aku, kak ana nama nya ... potong kn ... hahah ... niat di hati nk potong sket je ... tapi ... apa kn daya ... tepaksa botak coz rambut aku ter'sopak' ... hehe ... sory Im ... mlm tu gak aku mms kt Im ... =p ...hasil nya ...

haha ... botak sudah ...
so ... to my dear Im ... aku dh bela rambut dh ... heheh ...speacial thanks to Kak Ana yg telah "memotong'' rambut aku dgn jaya nya ... =p ... heheh

2 comments:

hysMan.. said...

Short is better den long buddy..
Kemas n bersih dituntut dlm islam.. :P
wallaweii..betol ke gua yg tulis nih..
hehehh..
makk aii..weh,sape lm??
chantekk beb..
congrat ler kat ko..
hope smpai ke akhir hayat..
Nnt mkn nasi minyak jgn lupe jemput aku k..
Chiowww..

nuT said...

yang ko dgr cakap im tu apsal?
dia bukan betulll pun...
ha ha ha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails