Sunday, March 28, 2010

pe cer >>> aku jatuh cinta pandang pertama

ye
huhu
malu nk bgtau

sebenar nye
mula2
aku x nk layan program ni
tp
secara x sengaja
menonton persembahan dia masa konsert tirai

1st time tngok dia
emmm suci gle muka
cute
muka ala2 nervous gitu
haha
suka tengok dia mcm tercengang-cengang depan kamera masa sarimah memperkenalkan dia
sooooooooooooo suka
=p

then dgr dia nyanyi
emmm
lagu gagap (stacy)
lagu yg aku rasa banyak bercakap dr menyanyi
so x la dpt dgr sgt vokal dia
tp tetap wow
sgt berbeza personaliti dia masa perfomance
nice!

minggu 2
dia dpt lagu jac, bertamu di kalbu
wow lagi
tp aku risau
leh ke dia bw lagu tu
jgn putus urat sudah
tp
wow lagi
she did it!!!!!
her performance so wow!!!
wow!!! wow!!! and wow!!!
br dengar her true vocal

minggu 3
again
dia dpt lg killer song
lagu siti yg aku rasa cam lagu rojak tp sedap di dengar, kepercaya ada cinta
sekali lg aku risau
ye la
selalu nye
ble org nyanyi lagu siti
akan terikut punye stail siti
but not her
dia nyanyi cam tu lagu dia je
wow!!! wow!!! and wow again
=p

next week???
ntah
lagu pe lak dia dpt
risau gak aku
haha
risau2 pon tp aku x pernah undi dia
hehehe

tp
ada la satu cer aku dgr pasal dia ni
aku terbaca dlm tenet
dia ni dulu kt ranau pakai tudung
emmm
ntah
betol ke x

pe pon aku tetap jatuh cinta pandang pertama...
sape????
adira AF8
hahaha
muah
=p

6 comments:

Amieynna Amin said...

dengan sape weh?

bUdAk kEnTaNg said...

woikk..ko kan dah ade awek gatei nk pasang ramai plak.. bak sorg kasi aku.. :p

noramsein said...

man...aku tiada siapa kini...huuuu

beerOund said...

alamak en adham..minat rupanya ngKO kat adira tu ek...hoho..."aku tiada siapa kini" sapa cakap ko teda siapa2..you still have Allah and urfamily :P (ceh mcm pandai plak dalam hal2 begini haha~)

noramsein said...

aku minat sgt dia bah...comel gler... haha
ye... Allah selalu ada
family pon masih ada
yg xde...
haha
xkn nk ckp kot
aku duda la skrg...
haha

Afzainizam said...

Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails